طراحی وب سایت وینت

طراحی وب سایت وینت | بهینه سازی وب سایت | بازسازی وب سایت

طراحی وب سایت وینت

طراحی وب سایت وینت | بهینه سازی وب سایت | بازسازی وب سایت

طراحی وب سایت وینت | بهینه سازی وب سایت | بازسازی وب سایت خدمات پشتیبانی وب سایت بهینه سازی سئو سایت ارتقا رتبه گوگل ارتقا رتبه وب سایت

طبقه بندی موضوعی

۱۰ مطلب در شهریور ۱۳۹۴ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰


در این بخش می خواهیم راه کارهایی برای امنیت گذرواژه ها را ارائه دهیم تا بتوانیم با خیال راحت در فضای مجازی تبادل اطلاعات کنیم . توصیه های رایج در موردامنیت گذرواژه
۱. گذرواژه بایستی حداقل دوازده کاراکتر داشته باشد شما باید گذرواژه ای‌انتخاب کنید که‌به اندازه کافی طولانی باشد. هیچ مقدار حداقلی وجود ندارد که همه با آن موافق باشند٬ اما عموما بهتر است که پسوردهایتان حداقل ۱۲ تا ۱۴ کاراکتر باشند. اگر طول رمز عبور از این هم بیشتر شد٬ طبیعتا امنیت بالاتری را به‌همراه خواهد داشت.
 ۲. گذرواژه بهتر است ترکیبی از اعداد٬ علائم٬ حروف بزرگ و حروف کوچک باشد سعی کنید از ترکیبی‌از انواع کاراکترهای مختلف استفاده کنید تا هک کردن رمز عبور شما سخت تر شود.
انتخاب گذرواژه امن

  • طراحی وب وینت اسکندری
  • ۰
  • ۰
امروزه کاربران اینترنت از بیشمار نمایشگر در ابعاد بزرگ و کوچک برای دستیابی به وب سایت ها استفاده میکنند
 و در این میان کاربران موبایل و تبلت روز به روز در حال افزایش است. طراحی وب سایت واکنش گرا طراحان وب را قادر می سازد
 تا با پیاده سازی وب سایت انعطاف پذیر، نسبت به تغییر دستگاه کاربران واکنش دهد. تا چندی پیش برای نمایش یک وب سایت در موبایل، طراحی و برنامه نویسی مجزا تحت عنوان Mobile version یا سایت موبایل محور انجام می‌شد.
responsive-web-design



 در این نوع طراحی، سرور با توجه به شناسه مرورگر کاربر تشخیص می داد که کاربر سایت
 را با موبایل بازدید می کند در این حالت محتوای موبایل را در همان آدرس به او نشان می‌داد یا او را به
URL مخصوص موبایل هدایت می نمود. در طراحی سایت واکنش گرا ساختار لایه‌های سایت به صورت شناور طراحی می‌شود که باعث تنظیم عرض صفحه، سایز متن و … در ابعاد مختلف می شود و این کار به صورت کاملا خودکار انجام می‌شود.
سایت واکنش گرا برای واکنش سایت نسبت به تغییر دستگاه های مختلف مانند تبلت، موبایل، لپ تاپ، تلویزیون های هوشمند و همچنین تغییر رزولوشن ها مورد استفاده قرار می گیرد.
  • طراحی وب وینت اسکندری
  • ۰
  • ۰
میزبانی‌ وب سایت | Web Hosting :
 اجاره فضا بر روی شبکه اینترنت، جهت نگهداری فایل‌ها و داده‌های وب سایت می‌باشد.
 هر وب‌ سایت شامل مجموعه‌ای‌از فایل‌های تصاویر، اسناد، اسکریپتهای برنامه نویسی و …. بوده که با هم مرتبط هستند و صفحات وب سایت شما را تشکیل می‌دهند. برای اینکه بازدیدکنندگان وب سایت امکان دسترسی‌به‌ فایل‌ها را داشته باشند نیاز به‌قرارگیری این فایلها بر-روی رایانه‌ای که‌در شبکه اینترنت‌به عنوان یک میزبانی‌ وب سایت Host تعریف شده است،
می‌باشد. آن رایانه را سرویس دهنده‌یا سرور Server می‌نامند. میزبانی‌ وب سایت Web Hosting بایستی امکانات زیر را داشته باشد: ۱. اتصال دائم و پر سرعت‌به اینترنت ۲. از نظر سخت افزار و قطعات داخلی باید قدرتمند بوده‌تا امکان پاسخگویی‌به درخواست مراجعه کنندگان را داشته باشد. ۳. نرم‌افزارهای لازم برای اجرای انواع فایلها از لحاظ نوع برنامه نویسی را داشته باشد. ۴. نرم‌افزارهای مورد نیاز برای مدیریت بخشهای مختلف سایت و پست الکترونیک و… رادر اختیار مالکان و مدیران وب‌ سایت ها‌قرار دهد. هر رایانه می‌تواند
 یک سرور باشد، اما با توجه‌به بالا بودن هزینه‌های قطعات سخت افزاری نیرومند، نیروی پشتیبانی و …
راه اندازی یک میزبان‌وب Web Hosting به‌صرفه نیست لذا شرکتهایی این مسئولیت را پذیرفته و با فراهم آوردن لوازم کاردر سطح وسیع بخشی‌از فضای دیسک سخت سرورهای خود را به‌صورت اجاره‌ای‌در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند.
 به‌این شرکتهای ارائه کننده‌ی خدمات وب هاستینگ Web Hosting یا هاستینگ Hosting در‌اصطلاح شرکت هاستینگ Hosting Company می‌گویند. هاستینگ براساس نوع سیستم‌عامل نصب شده‌بر روی آن، نرم‌افزار، اسکریپتها و فایلهایی که پشتیبانی میکنند به‌دو دسته اصلی تقسیم میگردند. میزبان Host ویندوز و هاست لینوکس.
  • طراحی وب وینت اسکندری
  • ۰
  • ۰
سامانه ی نام دامنه DNS مخفف عبارت Domain Name System می‌باشد . وظیفه DNS تبدیل نام دامین به‌یک آدرس IP می‌باشد. کاربرد DNS زمانی مشخص‌می‌شود که‌شما نام دامین نظیر venet.ir را صفحه مرورگروب خود وارد‌می‌کنید. در ساده ترین حالت نام این دامین به IP متناظر آن تبدیل‌شده و پس از یافتن سروری که این IP به آن اشاره‌دارد ، دامنه venet.ir برای شما نمایش‌داده‌می‌شود.

چیست؟ DNS Domain Name System


  • طراحی وب وینت اسکندری
  • ۰
  • ۰

کاربرد پسوند دامنه

پسوند com. معروفترین و پر استفاده ترین پسوند برای دامنه سایت ها میباشد.
پسوند com مخفف Commercial به‌معنای تجاری است. البته بسیاری از سایت های‌همه منظوره نیز از پسوند com استفاده میکنند.
پسوند دامنه net. مخفف واژه Network به‌معنی شبکه می‌باشد و عموما توسط شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی و شبکه‌های اطلاع رسانی مورد استفاده قرار می گیرد.
پسوند دامنه org. اختصار واژه Organizations به‌معنی سازمان ‌، تشکیلات‌ میباشد و معمولاْ توسط مؤسسات و سازمانهای غیر انتفاعی که غالباْ فعالیت غیر تجاری (یا حتی تجاری) دارند مورد استفاده قرار می گیرد.
پسوند info. اختصار واژه Information به‌معنی اطلاعات می‌باشد که در سایت هایی مورد استفاده قرار می گیرد که بنحوی با امر اطلاع رسانی در هر موردی، مرتبط می‌باشند. انواع اطلاع رسانی در رشته هایی مانند علوم، معرفی محصولات، معرفی خدمات و … اختصاص یافته اند.
پسوند gov. اختصار واژه Government به‌معنی دولت می‌باشد و این پسوند مربوط به وب سایت نهادهای دولتی است.
پسوند edu. مخفف واژه Education به‌معنی آموختن دانش می‌باشد و برای مقاصد تعلیمی چون پایگاه های آموزشی به‌کار می‌رود. 
پسوند biz. مخفف Business به معنی تجارت می‌باشد که خــاص سایتهای شغلی – تجارتی به ویژه خدمات مربوط به‌تجارت الکترونیکی، ایجاد گشته است.
 پسوند دامنه web. پسوند سایت هایی که‌به مباحث Web می پردازند.
  • طراحی وب وینت اسکندری
  • ۰
  • ۰
نشانی وب یا یو آر ال Uniform Resource Locator – URL مشخص‌کنندهٔ موقعیت مکانی
 و نحوهٔ واکشی یک منبع در اینترنت یا شبکه‌هایی مشابه اینترنت است. دامنه یا دامین چیست ؟ دامین یا دامنه نام‌منحصر به فرد و بخشی از یو آر ال است. که‌برای شناسایی یک وبسایت‌در دنیای مجازی بکار میرود.


در واقع دامین همان نام وبسایت شما است. هر دامین از یک‌یا چند قسمت تشکیل می شود ،
که هر قسمت با (.) جدا می شود. به عنوان مثال‌در وبسایت شرکت وینت www.venet.ir نام دامنه Venet و پسوند دامنه .ir است. هر دامین با یک پسوند همراه است , که این پسوند معمولا با توجه به نوع فعالیت شما انتخاب می شود.
در ۱۵ مارس ۱۹۸۵، اولین نام دامین تجاری (.COM) به‌نام سیمبولیکس بوسیله یک شرکت سیستم‌های رایانه‌ای به نام Symbolics‌در کمبریج ماساچوست ثبت شد.
  • طراحی وب وینت اسکندری
  • ۰
  • ۰

حمله دیداس DDOS چیست؟

حمله دیداس حمله دیداس – DDoS مخفف (distributed denial of service) به معنی سرازیر کردن تقاضاهای زیاد
 به یک سرور و استفاده بیش از حد از منابع (پردازنده، پایگاه داده، پهنای باند، حافظه و…) به طوری که به دلیل حجم بالای
 پردازش سرویس دهی عادی آن به کاربرانش دچار اختلال شده یا از دسترس خارج شود.
 در این نوع حمله ها در یک لحظه یا در طی یک زمان به صورت مداوم از طریق کامپیوترهای مختلف که ممکن است خواسته یا حتی 
ناخواسته (هک شده) مورد استفاده قرار گرفته باشند،
 به یک سرور (با آی پی مشخص) درخواست دریافت اطلاعات ارسال می شود و موجب از دسترس خارج شدن سرور یا به اصطلاح Down شدن سرور می شود. طبقه بندی حملات دیداس حمله دیداس که یکی از ساده ترین
 روش‌های هک است به ۵ نوع مهم و کلی دسته بندی می شوند. Buffer Overflow Attack حمله سر ریز بافر هنگامی رخ می دهد
 که میزان اطلاعات نوشته شده در بافر بیش از میزان پیش بینی شده برای آن باشد.
حمله کننده می تواند دیتای کنترل کننده مسیر اجرای برنامه را بازنویسی کرده و با سرقت و در دست گرفتن کنترل برنامه کدهای برنامه دلخواه خود را به جای پروسه های سرور به اجرا در آورد.
  • طراحی وب وینت اسکندری
  • ۰
  • ۰

رتبه بندی الکسا چیست ؟

احتمالا تاکنون گوشه کنار وب بارها عنوان رتبه الکسا را دیده و مطالبی در این خصوص خوانده باشید.
 سایتها و سرویس های خاصی نیز در این رابطه در گستره وب شکل گرفته شده اند که در مجموع تحت عنوان بهینه سازی و افزایش رتبه سایت SEO یا Search Engine Optimization فعالیت می کنند.


رتبه بندی الکسا


 اینکه الکسا چیست و چگونه آمار بازدیدهای یک سایت را به دست می آورد و رتبه بندی آن تا چه میزان اهمیت دارد مطلبی است که در این یادداشت به آن خواهیم. الکسا چیست؟ الکسا نام سرویسی وابسته به سایت Amazon.com می باشد که هدف از این سرویس رتبه بندی پایگاه های اینترنتی از نظر تعداد بازدیدکننده است که با در نظر گرفتن یک سری معیار های محاسباتی و آماری، نهایتا سایت های مختلف را به لحاظ میزان دیده شدن صفحات آنها، رتبه بندی می کند.
 رتبه بندی الکسا اهمیت و دقت رتبه بندی الکسا اما چرا رتبه بندی الکسا برای مدیران سایت ها اهمیت زیادی دارد و آیا اساسا این رتبه بندی دقیق می باشد؟
  • طراحی وب وینت اسکندری
  • ۰
  • ۰

بهینه سازی وب سایت SEO – Search Engine Optimization

 که اصطلاحا به آن سئو می‌گوییم عبارت است از مجموعه تکنیک ها و مهارتهای که باعث می‌شود وب سایت ترافیک و بازدید کننده بیشتری را از کوتورهای جستجو گر نظیر Yahoo , oogle و یا Bing به دست آورد و بهینه سازی‌به دو دسته تقسیم می‌شود.

 ۱- Off Page ( عوامل خارجی بهینه سازی وب سایت ):

 کارهایی که به طور مستقل از طراحی وب سایت شما انجام می شود.

 ۲- On Page ( عوامل داخلی بهینه سازی وب سایت ):

 کارهایی که به طراحی وب سایت شما و محتوای آن مربوط می شود. در نظر داشته باشید که بخشی از عوامل داخلی بهینه سازی On Page مرتبط با کیفیت و کمیت مطالب شما در وب سایت است ، بنابراین هیچ متخصص سئو سایتی نمی تواند به تنهایی باعث بهبود وصعیت وب سایت شما بشود و شما علاوه براینکه باید یک وب سایت بهینه داشته باشید نیاز دارید که محتوای مناسب طبق استانداردهای گوگل در سایت خود تولید کنید.
  • طراحی وب وینت اسکندری
  • ۰
  • ۰

۱. کسب و کار شما اعتبار پیدا میکند

امروزه همه ما بیشتر و بیشتر از اینترنت برای پیدا کردن محصول و سرویس‌هایی که نیاز داریم استفاده میکنیم. کسب و کارهای کوچک با داشتن وب سایت اعتبار بیشتری پیدا میکنند. بدون آن، مشتریان احتمالی شما به سمت رقبایی خواهند رفت که سایت دارند. اگر شما برای کسب و کار خود یک وبسایت دارید اما ظاهر حرفه‌ای ندارد، بازسازی سایت شما با ظاهری حرفه‌ای و استفاده از تکنولوژی های به روز ، به مشتریان شما اطمینان بیشتری برای استفاده از محصول یا سرویس شما خواهد داد.

۲. وب سایت در هزینه‌های شما صرفه‌جویی میکند

به عنوان صاحب یک کسب و کار کوچک، شاید فکر میکنید توان پرداخت هزینه‌های یک سایت را ندارید. از طرفی در دنیای امروز نداشتن وب سایت شما را در رقابت با دیگران عقب می‌اندازد. باید توجه کنید که یک وبسایت شاید ۲۵۰ هزار تومان در سال هزینه داشته باشد اما یک تبلیغ ساده به عنوان مثال در نیازمندی‌های همشهری ۲۵هزار تومان در روز خواهد بود (آن هم در ارزان ترین نوع ! ) . در مقایسه با پتانسیل جذب مشتری و افزایش پرستیژ کسب و کار شما یک وبسایت، هزینه ۲۵۰ هزار تومانی آن در هزینه‌های تبلیغات شما صرفه‌جویی خواهد کرد.

۳. وبسایت به شما امکان میدهد مشتریان خود را مطلع نگه دارید

وب سایت شما مانند بروشوری که خیلی ساده‌ و قابل تغییر  است نصور کنید . به روز کردن اطلاعات محصولات و سرویس های شما در یک سایت بسیار ساده تر و کم هزینه‌تر از تغییر آن در بروشورها یا تبلیغات کاغذی هست. همچنین امکانات زیادی را هم برای شما و هم مخاطبین ارائه می دهد. طراحی وب وینت نیز با استفاده از سیستم مدیریت محتوای فارسی این کار را برای شما ساده تر کرده است!

۴. وبسایت همیشه در دسترس است

وب سایت  ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته و ۳۶۵ روز سال در دسترس مشتریان همیشگی و مشتریان بالقوه شما هست.

۵. وبسایت شما را به بازار هدف گسترده‌تری وصل میکند

امروزه با توجه به گستردگی کاربران گوشی های هوشمند و کامپیوتر وب‌سایت شما می تواند محل متفاوتی برای معرفی محصول و خدمات شما باشد . در دسترس بودن آن برای همه دنیا و در همه ساعات شبانه‌روز، به شما این امکان را میدهد تا به بازار هدف گسترده‌تری دست یابید.

۶. در زمان شما صرفه‌جویی میکند

اطلاعات دادن به مشتریان شما زمان‌بر است، چه با تلفن باشد چه رو در رو یا بروشور و حتی ایمیل. داشتن اطلاعات خدمات و سرویس های شما بر روی سایت، زمان زیادی را برای شما آزاد میکند.

۷. مکانی برای نشان دادن توانایی‌های شما

مهم نیست که یک شرکت باشید یا برای خودتان کار میکنید. یک وبسایت می‌تواند نمونه کارهای شما و توانایی‌های شما را، با قرار دادن عکس از کارها یا محصولات خودتان و رضایت‌نامه های مشتری های قبلی شما به نمایش بگذارد.

  • طراحی وب وینت اسکندری